Diskuse

Radar XBR Brdy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

povalec007

14. 7. 2008 11:00
Ufoni a radar

Určitě je zajímavé, že se ten agrosymbol objevil právě v tuto chvíli, ale nenapadá mě sebemenší důvod, proč by mělo mimozemšťany zajímat, jestli u nás bude, nebo nebude americký radar. Možná ovládají americkou vládu a "radar" by ve skutečnosti fungoval jako vysílač na jejich domovský svět:-) Nicméně dost konspiračních teorií. Mnohem pravděpodobnější se mi zdá, že piktogram byl vytvořen nějakým proradarovým aktivistou, buď aby vyjádřil svůj názor nebo přesvědčil ostatní, hlavně záhadology, že radar je ta jediná správná cesta.

0 0
možnosti
K

K-D

11. 7. 2008 6:25
Laskavě se nevymlouvejte

Předložte jedinou fotografii kruhu, o kterého se nejedná o padělek nebo fotomontáž. Chci snad příliš?

0 0
možnosti
EK

Eles

11. 7. 2008 0:33
V diskuzi pod blogem

pana Čermák jsem se dozvěděl, že kruhy zkoumají "odborníci z Moravy i Anglie", a že se pravděpodobně jedná o plazmatické víry nebo mikrovlny :) řízené nějakou inteligencí. Není důvod nepokračovat zde. Nyní by mě zajímalo, jak si záhadologové představujete tu inteligenci. Proč pouští plazmatické víry nad pole, aby tam udělala primitivní obrazce, místo přímé komunikace? Jak se k tomu  staví odborníci z Moravy? Dále mě zajímá, jak se pozná pravý kruh od vyšlapaného? Jakými metodami? 

0 0
možnosti
T

Tonička

10. 7. 2008 18:09
Prosba vyslyšena, pane Drábek. Hurá!

Dnes ve zprávách na Nově prý bude zaručeně "pravý" kroužek vyšlapaný pravověrnými skeptickými hošíky. Chacha!

Že vy jste se domluvili? Pokutu za ničení úrody by zasloužili ne hloupí kluci, ale jejich navaděči, z webových stránek snadno zjistitelní! Mohu Vás ujistit, že paskvily circlemakersastronomy mě opravdu nezajímají...

0 0
možnosti
T

Tonička

10. 7. 2008 21:16
Re: Prosba vyslyšena, pane Drábek. Hurá!

Nějak se to nekonalo, mrzí mě to, snad to není jako s Detektorem??? Uvidíme zítra, pane Drábek. Moc mě zajímá, co se to tady vlastně děje!? Žeby stát ve státě????

0 0
možnosti
K

K-D

10. 7. 2008 11:17
Opakuji prosbu

Pěkně prosím, pošlete mi fotku alespoň jednoho, třeba maličkého, ale prokazatelně pravého kroužku. Opravdu ho nutně potřebuji pro srovnání. Nemohu najít jediný, který by nebyl padělkem.

0 0
možnosti
T

Tonička

10. 7. 2008 14:08
Re: Opakuji prosbu

Máte jiný pohled na skutečnost, pane Drábek! Pro Vás jsou pravé kroužky ty,

které zkouší vyšlápnout v bezhvězdných nocích skeptičtí hošíci u hvězdáren. Na ně se obraťte o dokumentaci, tyto pasvily já nemonitoruji! Krásný den přeji.

0 0
možnosti
MS

Awathorn

10. 7. 2008 8:40
kruhy

"Obrazec na severu Čech je velmi zajímavý, má svůj obsah, smysl, nese zajímavou informaci vyjádřenou obrazem i čísly." :-) Tak sem s těmi čísly ať vidíme tu zajímavou informaci :-).

0 0
možnosti
J

Johan4

10. 7. 2008 9:34
Re: kruhy

To je na první pohled jasné. Když vynásobíte počet kružnic v obrazci délkou kroku paní Toničky v metrech a to celé krát 10 na minus 34 dostaneme hodnotu Planckovy konstanty. To přece nemůže být náhoda.

0 0
možnosti
P

Pepé03

9. 7. 2008 14:21
Přesvědčivé!

Toničko, ty kruhy jsou pěkně nepovedené. Tobě vážně ke štěstí stačí každá hloupost v obilí, viď? A co tohle? O tom jsi ještě nenapsala. To je jasný důkaz tvořivé síly Matky Země!

http://sweb.cz/xkvitek/medkruh%20edit2.jpg

http://sweb.cz/xkvitek/medkruh%20edit.jpg

0 0
možnosti
T

Tonička

9. 7. 2008 16:03
Re: Přesvědčivé!

No - tvořivý Pepé03 - moc přesvědčivý nejsi, ten méďa Béda na swebu.cz je pěkný paskvil, žádný důkaz tvořivé síly Matky Země.

Obrazec na severu Čech je velmi zajímavý, má svůj obsah, smysl, nese zajímavou informaci vyjádřenou obrazem i čísly. Je dokonalý pro každého, kdo má IQ s matematickým a výtvatným cítěním, ten pochopí i význam sdělení.

0 0
možnosti
K

K-D

8. 7. 2008 18:05
Ode dneška jsem zastáncem agrosymbolů

Sypu si popel na hlavu, agrosymboly skutečně existují. Ukazují je na slovenských televizích, něco nádherného. Kruhy, tvary, pták v kruhu - takový známý, ale přece jen záhadný. Dokonce i vybádali souvislosti - stejný je na pivu Zlatý bažant. Jen nechápu, proč to není ve zprávách, ale v reklamě. A proč ten chlap má v ruce flašku piva.

0 0
možnosti
T

Tonička

8. 7. 2008 19:30
Re: Ode dneška jsem zastáncem agrosymbolů

To brzy, pane Drábek, já už 20 let, i bez televize a ptáků v kruhu či dokonce Zlatých bažantů. Běžte do přírody, narazíte na lepší kruhy, na Moravě se nám dnes též objevily.:-)

0 0
možnosti
JV

klv

8. 7. 2008 13:10
půvabné na co vše se agrosymboly dají napastit

ovšem má to drobnou chybičku, radar který má stát v Brdech tak nevypadá, ani vzdáleně, asi mají emzáci špatné technické informace

0 0
možnosti
T

Tonička

8. 7. 2008 13:24
Re: půvabné na co vše se agrosymboly dají napastit

Klikněte na první odkaz KLV a podívejte se na obrázky zde uvedených radarů a přemýšlejte, jak byste vše vyjádřil jednoduchým nákresem -piktogramem.

0 0
možnosti
O

offelius

8. 7. 2008 12:59
huraaa novy clanok

potesila ste mne.

Aj Ivo Astar Benda vie citat a pocitat a ake kyble bahna z neho vypadavaju....

A pousmial som sa aj nad vyrokom, ze ludstvo musi zmudriet. S tym sa neda nesuhlasit. A vy prispievate k mudreniu mierou vrchovanou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik