Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

Ingrid Myšová

5. 8. 2010 13:09
Toničko fandím vám!

Drahá Toničko,

jsem již roky vaší obdivovatelkou, ale nikdy jsem nenašla odvahu vám napsat nebo nějak reagovat na vaše příspěvky. Až teď, když vidím, kolik neskutečných tupců se zde pod vašimi příspěvky vyjadřuje! bezmezně věřím v činnost mimozemských civilizací a jsem si jistá, že kruhy nejsou způsobené činností člověka!!. Jedině snad v případě, že by k tomu byli nabádáni nějakou formou telepatie pocházející z kosmu. Držte se! Jsem s vámi!! R^

Ingrid

0 0
možnosti
T

Tonička

5. 8. 2010 14:14
Re: Toničko fandím vám!

Díky Ingrid!V

0 0
možnosti
C

circleart

3. 8. 2010 1:51
ne!

proboha jen ne zadne zkoumani..jsou to vyhozene penize..nejsem zadny mlady skeptik, ale ten co vytvari kruhy v obili, takze si dovolim tvrdit, ze se to nemusi zkoumat, uz to vime-delaji to lide...

0 0
možnosti
T

Tonička

4. 8. 2010 12:38
Re: ne!

Jó, circlearte, seš moc šikovný hošík  na Facebooku, ale na vytváření kruhů jsi slaboch, zatím neumíš ani nákresy obrazců, používáš nákresy mé a kolegy Černého, snímky z deníků a od mých článků - nauč se prosím tě aspoň něco - hloubavý recesisto!:-)8-o

0 0
možnosti
G

genez.

31. 7. 2010 21:52
,,,,,,

Kruhy v obilí u Velešovic 1 + 4 + 5 + 8 = 9

0 0
možnosti
G

genez.

1. 8. 2010 11:33
Re: ,,,,,,

Tyto čísla Vám nic neříkají ?

Pro nezasvěcence, jsou pouhou hrou v obrázcích?

Každé číslo této hry, nese svou velkou knihu.

Na této knize se podílíte jako lidstvo, které přináší plody podstaty k její podřízenosti.

0 0
možnosti
BM

g0g075

29. 7. 2010 15:09
Pavedcum - bla bla bla bla...

Silenejsi blaboly jsem dlouho necet. Cekal jsem, ze se z toho vyvine nejaka vesela glosa, ale marne. Uprimne receno jsem zdesen z toho, jak se vubec nekdo muze "seriozne" zabyvat vymyslenim takovych, za vlasy pritazenych, teorii. Jeste desivejsi je to, kdyz tomu nekdo slepe uveri. Dukazy, ktere jsou predkladany, nejsou dukazy v pravem slova smyslu, ale jen nesmyslna pavedecka hatmatilka. Fakta a smyslenky jsou vkladany do pricinne souvislosti bez jakychkoli opodstatneni. Ucelem je v cloveku vyvolat pocit, ze dany "jev" byl objeven a prokazan seriozni vedeckou studii. Vyslednym produktem je publikace, jejiz obsah ma stezi hodnotu papiru, na kterem je vytistena. Hlavne, ze se najde nejaky tupec, ktery si to koupi. Dusevni rozpolozeni takovych zoufalcu je pro mne zahadou. Hlavne ze se zabyvaji "vedou". Proto, pokud chcete vede prokazat sluzbu, venujte ji sve telo a spachejte sebevrazdu. Pokud potom budete proplouvat tunelem ke svetlu, dejte mi vedet, a ja uznam, ze jste meli pravdu vy.

0 0
možnosti
G

genez.

29. 7. 2010 15:25
Re: Pavedcum - bla bla bla bla...

Přečtěte si Váš citát několikrát za sebou. Zde je logika doslova pod průměrem. Stanoví to i Vaše přezdívka, g0g075

0 0
možnosti
G

genez.

28. 7. 2010 17:20
Vědcům

Vědecké obce zrentgenujte si lidské tělo, máte-li kvalitní přístroje odhalujíce prvky atomů. V oblast podbřišku středem hrudi směrem k mozkovému centru se nachází válcovitý útvar, který je zde přímo napojen…………..

Česká vědo, máte šanci. Nepromarněte toto prvenství!

0 0
možnosti
G

genez.

28. 7. 2010 21:14
Re: Vědcům

Obrazce jsou pro lidstvo sdělovacím prostředkem daného stavu lidské podstaty. Z vnějšku vesmíru.

Obrazce letošního roku nesou hodnoty stavu, k němuž je lidstvo postaveno v příchozím čase.

Letos nesou stavy ,, nebes” tuto podstata má správně nést církev, která k tomu byla postavena. ,, kabala”?!

Hlavní číselné stavy 18, 29, 30, 60, 120.

0 0
možnosti
VS

Datel1

28. 7. 2010 14:17
Udělala jste nějaký projekt?

Paní Plíšková, obrazce v obilí (nebo v jiných plodinách) mě fascinují a nemyslím si, že by většinu z nich dokázal někdo vyrobit za noc, aniž by zdupal pozemek... Také bych rád věděl, kdo je vytváří, proč a jak...

Někteří lidé si z vás v diskuzích dělají blázny. Nemyslíte si, že k takovým reakcím valnou měrou přispíváte i vy? Sama jste někdy dost jízlivá, v diskuzích se vyhýbáte odpovědi i na seriózní otázky slušných diskutérů, často mlžíte, dáváte najevo, že sama víte, ale neřeknete (a ne!).

I váš článek je dost jízlivý. A je vidět, že vůbec nemáte ponětí jak to chodí ve "vědeckém světě". Myslíte si, že je jednoduché a vůbec možné, aby nějaký vědecký pracovník se jen tak pustil do zkoumání něčeho, co oficiální věda neuznává? Víte vůbec o tom, že se podávají projekty a velká část velmi kvalitních projektů, prospěšných pro společnost, vůbec neprojde?? Rád bych věděl - už jste oslovila nějaké vědecké pracoviště, udělala jste nějaký projekt?

Bez peněz totiž výzkum ani provádět nelze.

0 0
možnosti
G

genez.

28. 7. 2010 15:05
Re: Udělala jste nějaký projekt?

Opravdu by jste se měli o tuto věc zajímat na prvém místě, protože pak už nebude o čem předkládat vědecké projekty. To co probíhá, má svůj časový projekt.

Možná, že to bude pro Vás absurdní, ale tady jde o prvotní věc lidstva, není nic prvotnějšího, než si uvědomit urychleně úlohu podstaty lidstva, která se nikomu nevyhne a jen pro všechny přinese zánik.

Vím co tady říkám, berte to jako varování před vlastní destrukcí!!!!!

0 0
možnosti
BD

Béda47

27. 7. 2010 22:47
to koukáte !

Ti naši skeptici,sysifosici a podobní se nemohou vymanit z přízemního a "našeho" nazírání na svět kolem nás. Oírají se o " naše" teorie a poznatky a "naši" vědu. I historie nás poučuje,že ta naše věda může být úplně mimo. Pokora  vám chybí soudruzi !.V

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

27. 7. 2010 22:52
Re: to koukáte !

ano věda občas bývá mimo ovšem neustále pracuje na tom aby mimo nebyla, na rozdíl od záhadologů kteří budou mimo vždy

0 0
možnosti
T

tomasz.

27. 7. 2010 21:16
..

Ja v tom postradam logiku. Civilizace, ktera by se k nasi planete vubec dostala, by musela byt mnohem vyspelejsi nez ta nase (cestovani cervi dirou ci jine zpusoby cestovani na dlouhe vzdalenosti). A kdyz uz by nasli planetu s inteligentnim zivotem, tak jedine co by udelali, tak je to, ze by meli sebou extra pristroj na obrazce v obili (ktere u nich na domovske planete vubec nemusi a pravdepodobne by ani neexistovalo) a slozitym zpusobem udelaji dotycne obrazce. A proc by o sobe davali vedet tak, aby je nikdo nevidel a zbyly po nich jen obrazce, ktere by mohli treba vypalit. Nechci vnucovat sve myslenky, kazdy si muze verit na co chce, Vy mate kruhy v obili, ja teoretickou fyziku a jine obory.

0 0
možnosti
BD

Boulder Dash

27. 7. 2010 21:23
Re: ..

Ale oni se s nami pokouseli navazat kontakt jakmile jsme vstoupili do jaderneho veku, bohuzel nasi politici s nimi odmitli jednat, zacali na jejich lode strilet a dokonce par z nich zajmuli a pak na nich delali pokusy. Proto se schovavaji a jen nas ze svych neviditelnych lodi pozoruji a studuji a vyckavaji, az pokrocime na dostatecnou duchovni uroven, aby s nami mohli navazat opravdovy bratrsky kontakt. Zatim na to jako lidstvo jeste nejsme pripraveni

0 0
možnosti
O

Obludni_K

27. 7. 2010 20:49
Vážená autorko,

víme, že je vám věda věčným a neodstranitelným trnem ve vašem oku, ale že byste vy zastávala nějaké kvalitnější stanovisko, to se tedy IMHO říci nedá. Je lepší nebýt schopen něco vysvětlit, anebo si vybájit vysvětlení ale bez důkazu?

S dobře patrnou škodolibostí vyzýváte anonymního člena AV ČR, aby svými metodami objasnil to, co vy sama dokázat neumíte. Však i vy sama byste dostala onu Nobelovku za vysvětlení, které by obstálo kritice. Máte takové? Anebo ze zlosti že ho nemáte, jen kopete kolem sebe jak malé děcko?

Nabádat jiné lidi, aby udělali to, co vy nedovedete - ano, to není nic špatného. Ale posmívat se že nedovedou to, co vy ale nedovedete také, to je ubohost.

0 0
možnosti
T

Tonička

27. 7. 2010 21:00
Re: Vážená autorka,

vědu velice miluje, ovšem tu, která posouvá lidstvo k lepším zítřkům - račí cestu a mlžení nemiluje - a pány nebo hošíky s nicky mluvící údajně za AV ČR též ne.Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik