Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

circleart

8. 8. 2010 19:33
cenzura?

no Tonicko, zase ste vedle jak ta jedle..prispevek sem nesmazal ja, ale asi onen nestastnik, co se tam tak rozhorcoval nad nasim pocinanim. nejspis to udelal po tom, co si precetl nasi reakci a nasledne se jeste jednou dukladne podival na stranku..pochopil, ze se spletl..coz vy asi nikdy nepochopite..kdybych to smazal sam, proc bych na to vubec odpovidal?proc bych tam svoji odpoved nechal? ale, ze se zase namaham, vy me totiz neverite ani slovo, je to s vama marne..jen furt neco placate o sysifovi, o nemz nemam ubec paru a konstruktivni diskuzi stejne nevedete, ostatne dukazy o nadprirozenem stale zadne..

a kdy vy se zapojite do nasi diskuze? treba sama pochopite, ze at napisete cokoli nesmazu to, to pak neni moc diskuze..

0 0
možnosti

circleart

8. 8. 2010 19:45
Re: cenzura?

jo a zapomel sem Vam podekovat za upozorneni, diskuze neoteviram, pokud se nezmeni posledni prispevatel, coz sem ja, takze sem si toho vubec nevsiml..takze dekuji...

0 0
možnosti

Johan4

6. 8. 2010 20:25
14 dnů dovolené

a nestačím zírat. Nejvyšší autorita na kruhy v čemkoliv na západ od Uralu je svržena ze svého piedestalu. A místo, aby to přijala s roztomile potrhlou grácií, sklouzává v diskuzi ke slovníku trhovkyně. To jsme si jako Vaši oponenti, bavící se v diskuzi Vašimi logickými kotrmelci, nezasloužili.

0 0
možnosti

Tonička

6. 8. 2010 22:36
Re: 14 dnů dovolené

Logiku mám vynikající, Johane4, přehnané racionality skeptiků mi netřeba, intuice mám nadmíru. Tušila jsem, že jste se vrátil z dovolené a přijdete se pobavit. Nějak to hošíci bez vás nezvládli, že? Klidně jste si mohl dovolenou o 14 dní prodloužit, teď už nic nezachráníte.:-)

0 0
možnosti

genez.

6. 8. 2010 17:35
Drak

Pane Čermáku a druhý se objevil 29, července a jde o jakého štíra (East Field 2, nr Alton Barnes.

Zde máte draka, ten strašidelný drak, co smetl třetinu hvězd. Tak to je on, krásné že? Ten co to šlapal, zná historii vesmíru!!!!!!!

0 0
možnosti

genez.

6. 8. 2010 18:54
Re: Drak

1. Omlouvám se, ale neodolal jsem Vám popsat tohoto draka. Začneme od ocasu, čtyři malé kruhy značí postavení naší planetární soustavy. Tento stav, je označen naší podstatou, je to kruh první přes. Vybíhá ze 4 a ukončuje 8, toto číslo značí postavení k draku, 4 je naše soustava, pod pořadovým číslem v draku 8. Zbývá 5 kruhů k draku a máme zde stav, který naší podstatu čeká, je pátou sluneční soustavou ve které naše duchovní podstata spočine. Krásně je zachycen datum 29.7. Je stavem strany pravé, tedy druhé značí č.Hv 9 = 29 každá strana má 7 postavení k Hv. 13 celého draka, 7 je pro obě postavené strany, 6 =7 = 6, tedy třináct hvězdného

0 0
možnosti

circleart

6. 8. 2010 13:02
tak nevim..

asi je nekde neco spatne..myslim, ze zaver clanku je jaksi divny..a pani badatelka je asi jedina, ktera stale nechape co z teto diskuze skutecne vzeslo..jeste jednou si neodpustim, pro vsechny kterym staci vic nez pohe domenky at se podivaji na http://www.facebook.com/pages/edit/?id=132927273592#!/pages/CircleArt/132927273592 a udelaji si na vec svuj vlastni nazor. s diskuzi tady opravdu koncim, takze pokud si chcete povidat o pravosti ci nepravosti, o blbosti a blbkach rad vas uvidim v nektere z nasich diskuzi..

0 0
možnosti

Tonička

6. 8. 2010 19:40
Re: tak nevim..

Opravdu nevíte vůbec nic CircleArte - velice smutné - šlapač musí vědět všechno o svém  uměleckém výtvoru a vy vůbec nic. Umělcův obraz není  pro nic za nic, vždy člověka oslovuje a něco mu sděluje. CircleArt není tvůrcem piktogramů - neboť nezná jejich význam, jejich sdělení je mu cizí. A co třeba Drak a pohyb planet ? Žhavte mozkové závity na faceboku a nediskutujte o blbostech a pravosti, všechny jsou pravé - žádný vyšlapánek! Cha, chá!!!8-o;-DRv

0 0
možnosti

Eles

6. 8. 2010 12:14
Také děkujeme

Tonička totálně ztratila i ty zbytky respektu (jestli se dá takové slovo použít). Tahle diskuze je rozhodně legendární a dnes už víme, jak se bádá (což nechtěla nikdy prozradit). Vleze se do kruhu, s pásmem se měří průměry, zhodnotí se na kterou stranu leží obilí a pak se to nakreslí na papír. Tím je bádání u konce. Tonička to ještě šperkovala o hledání nespecifikovaných detailů a nepravidelností, a pak přemýšlením srdcem!!! o číselných variacích a symbolice.

Zatímco někdo se věnuje téhle vrcholně hloupé činnosti, CircleArt konal, vyšlapal, předložil důkaz. Nic na tom nezmění dětinské požadování jiných důkazů, myslícím bytostem to stačí.  Tmářce je trapno, že o člověkem vytvořeném kruhu napsala oslavné články, a na tom se už taky nic nezmění. Ani jedno se zpátky vzít nedá, nechť je tahle diskuze mementem i pro Anup. Tady vidí, jak se dá vše překrucovat a popírat i tváří v tvář jasným důkazům, jací jsou někteří badatelé a svědci vlastně podvodníci.

0 0
možnosti

genez.

6. 8. 2010 12:26
Re: Také děkujeme

1. Budete postaveni tváří v tvář věcem, které člověk nedá zde nikdy dohromady, nestavte se proti nim, jsou nemilosrdné a mají jen jeden cíl. Všichni jste nositelé a účastníci této jediné věci.

2. Když muž, nebude mužem a žena ženou,

kdy změní podobu, podobu, nohy nahradí noha, ruce ruka, oči oko, pak vstoupíte v Království, jež je všem předáváno v obrazcích !

3. Nestůjte proti sobě, jinou cestu nemáte, proti našemu člověku nositeli podstaty stojí prvotní vesmír, který vyžaduje svůj Řád a Zákon. On si nenechá rozbourat, to co vybudoval vývojovým plodem, který zde zasel.

Prokažte, že se mýlím.

0 0
možnosti

Tonička

6. 8. 2010 9:47
Děkuji za diskuzi - skeptici doznali podvod na občanech!

Stále stejná jména grygarových hošíků - diskuze však splnila svůj účel. 8-o;-D[>-]

0 0
možnosti

markyz.Gero

6. 8. 2010 10:24
Re: Děkuji za diskuzi - skeptici doznali podvod na občanech!

neuvěřitelné, to jste ochotna jen pro pár kruhů v obilí udělat ze sebe tak směšnou figurku, nezlobte se na mne ale důkazy o tom že to vytvořili ti hoši jsou více než jasné, tedy aspoň každému kdo tuší časovou posloupnost datumů, je až nad Slunce jasné proč tomu přiznání zuby nehty bráníte vy, ;-D

0 0
možnosti

Awathorn

6. 8. 2010 9:17
Diskuze

Taky přidám své zhodnocení této diskuze.Myslím,že je jí možno označit jako svého druhu přelomovou.Paní Tonička neunesla její průběh a svou hysterickou,místy dokonce lehce vulgární reakcí vyděsila i diskutéry většinou kopající za její tým,kteří se raději stáhli.Není pochyb o tom,že potlesk zaslouží CircleArt neb to je především jeho zásluha.Uvidíme jestli u paní Toničky proběhne nějaká sebereflexe,pravděpodobně ne,ale možná že to přeci jen oslabí její pozici v záhadologických kruzích,alespoň tedy mezi těmi umírněnými ufology.

0 0
možnosti

markyz.Gero

6. 8. 2010 10:27
Re: Diskuze

to je to čeho se bojí, že ztratí glorioru osoby vědoucí víc než ostatní a veškeré její "bádání" bude mít punc nesmyslu, lze to pochopit

0 0
možnosti

genez.

5. 8. 2010 22:07
Závěr jsem já!

1. Recesisté už jsem jednou zde řekl, že vůbec nezáleží kdo obrazce dělá. Zda je vytvoří člověk, nebo fyzikální mechanizmy.

Až se dostanete v poznání dále, ve svém nitru vaší podstaty, zjistíte, že lze s ní manipulovat, tak jak si budou přát ti vyšší, kteří jsou momentálně skryti a stále zatím budou.

0 0
možnosti

genez.

5. 8. 2010 22:07
Re: Závěr jsem já!

2. Ke stromu života, strom života je lidskou podstatou v níž je lidská mysl postavena bytostně. Která má vloženy kódy, které vám staví svou identitu k vesmíru, je vaší prvotní povstalostí, ale bylo by dlouhé, vysvětlovat tyto skryté věci, které jsou člověku zatím zakázány, není to ve vašich silách to dát dohromady, když lidská věda se teprve ubírá v plínkách kvantové fyziky, natož o podstatě stvořeného vesmíru.

0 0
možnosti

Eles

5. 8. 2010 14:29
ZÁVĚR?

Asi tu diskuzi můžeme pozvolna uzavřít. Myšlení paní Toničky je přinejmenším zvláštní. Kruhy ve Velešovicích jsou potvrzeně vyšlapané a není důvod je dělat znovu - tím se to, že jsou vyšlapané, nezmění. Ona to nikdy neakceptuje, projevila se jako totalitní pavědecká ideoložka, takový ženský Trofim Lysenko. Zesměšnila se už v posledních dnech až dost, skoro to přestává být legrace. Dohnala to do takového extrému, že ani kolegové záhadologové nemohou přijít v diskuzi na pomoc, protože vědí, že by se podobným popíráním zdiskreditovali.

Těším se na další článek o moravských obrazcích paní Toničko. Ve světle posledních událostí to bude jistě nanejvýš zajímavé počtení.

0 0
možnosti

Tonička

5. 8. 2010 17:06
Re: ZÁVĚR!!!

Vaše chyba pánové skeptici, že jste diskutovali tak dlouho, spousta zajímavých skutečností vyšla najevo, nevím zda budete svými "učiteli" pochváleni.;-D

0 0
možnosti

jakub.ak

5. 8. 2010 8:03
přehlížení?! nebo i zlehčování a zesměšňování vážných věcí..

...tak se na to podívejte rozumně, copak by bylo možné něco tak obrovského, pravidelného a krásného udělat jen tak v obilí?

http://www.cropcircleconnector.com/2010/roundwayhill/roundwayhill2010a.html

http://www.cropcircleconnector.com/2010/wickhamgreen2010S/wickhamgreen2010a.html

http://www.cropcircleconnector.com/2010/chisbury/chisbury2010a.html

http://www.cropcircleconnector.com/2010/whitesleethill/WhitesheetHill2010a.html, všechno vzniklo černen, červenec 2010 Anglie Wildshire. Osobně jsem navšívil "hvězdu" a je to tak přesné a veliké, ještě k tomu mírně do kopce... Chápu váš skrytý strach to přijmout, ale lidi to nedělají!!!

0 0
možnosti

Eles

5. 8. 2010 8:39
Re: přehlížení?! nebo i zlehčování a zesměšňování vážných věcí..

a) bavíme se tu hlavně o konkrétním kruhu ve Velešovicích

b) skrytý strach přijmout, že kruhy nedělají lidé? Proč strach prosím Vás. Narozdíl od badatelů, kdyby mi někdo prokázal jak se nad polem vznáší UFO a vytváří kruh, tak bych řekl:"ty jo, no to jsem se teda seknul, měli jste pravdu".

c) jednoznačně dokonalou boží práci (dle Toničky) prokazatelně vyšlapali lidi. Jediná otázka může být jestli jenom dva nebo víc. Ale není důvod si myslet, že by byli třeba 4 a teď tvrdí, že jenom 2. Proto není sebemenší důvod si nemyslet, že když je jich v Anglii třeba 10, tak udělají obrazec 5x komplikovanější. A když vemu v úvahu, že mají řádově víc zkušeností, a (bez urážky našich circlemakerů) lepší techniku a organizaci, tak třeba 20x. 

Ten argument "podívejte jak je to velké, to nemohli udělat lidé" je dětinský. Prostě spolu v Anglii soupeří několik skupin o respekt. Začalo se před lety jednoduchými kroužky a s nabitými zkušenostmi zvládají teď i docela komplikované obrazy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik