Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J69a21n 21V91a40n19d67a

21. 4. 2016 17:34

Je tohle satirický blog a ta Tonička je smyšlená osoba, něco jako ruda z ostravy?

1 0
možnosti

Milá autorko, než začnete chválit oceněné "bludař" a zesměšňovat "sysify", tak si přečtěte a snažte pochopit, za co ten který "bludař" cenu dostal. Většinou to nebývá za "celoživotní dílo", ale za konkrétně hlásaný názor, pro který není průkazný důkaz věrohodnosti, ba naopak.

1 1
možnosti

Fascinuje mě, že všichni tihle pobláznění ezoterici neváhají pro svoje ech... jak to říct diplomaticky... výtvory... na blogu idnes použít kolonku "věda", na kterou zároveň nadávají. Není to trochu nekonzistentní? :-)

5 0
možnosti

Obdivuhodná mozkovna, nutno zapojit do inkluze. :-)Rv

2 0
možnosti

Mě by velmi zajímalo, která planeta je Vaším domovem?

6 0
možnosti

Opravdoví vědci se nezabývají komickým udělováním BLBů - šašci a pavědci jsou Sysifové ničící naše školství i vědu.8-o Grygar se alternativců bojí, neboť sdělují, co Sysifos má před hloupými ovcemi utajit.;-D

1 15
možnosti

A už jste si o tom promluvila s primářem?

11 0
možnosti

Klub skeptiků nic neumí ? 8-o Bože můj ! ;-D;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Paní Toničko, myslím, že jste udělala v nadpisu chybu. Místo pomlčky mělo být "pro". A co se týče oněch "proudůx zemní energie", můžete prosím popsat, jaké je ta energie povahy? Tj. zda se jedná např. o elektromagnetické záření, a v tom případě také co je jeho zdrojem? Otázkou též je, jakým smyslem ho vnímáte? Chuť to patrně nebude, ale můžete aspoň stručně popsat ten smyslový orgán?

13 0
možnosti

D25a68v34i77d 96V53l42k

16. 4. 2016 19:54

Ach jo ti alternativci opravdovým vědcům jako je Grygar jste prostě k smíchu

3 0
možnosti

Paranormální jevy - co Spolek Sisyfos neví

Včera odvysílala Prima Zoom dokumentární film "Uri Geller, špion a senzibil" o Izraelci, který byl obdařen tak nápadnými paranormálními schopnostmi, že je vzal vážně v 70.letech nejen MOSSAD, ale i CIA i vědci, kteří s ní spolupracovali.

Jmenuje se Uri Geller.

Mossad si neuměl vysvětlit, co to Geller provádí a v zoufalství nad tím, že ohýbá bez kontaktu lžíce a čte cizí myšlenky, se obrátil na CIA, zda by jim nepomohli nepochopitelné jevy vysvětlit.

Zajímavé je, že i když byli fyzikové zabývající se tehdy nejvyspělejšími technologiemi přesvědčeni, že to není podvodník, ale nějaké zvláštní schopnosti prokazatelně má, ještě dnes - půlstoletí potom čeští vědci (klub Sysifos, "grygarovci") oficiálně tvrdí, že telepatie a paranormální schopnosti neexistují.

Jistě, CIA i Mossad své informace utajovaly, ale dnes je vysílá i česká komerční stanice. Takže Češi se nemají na co vymlouvat.

1 6
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik