Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

A to jste napsala jen tak, nebo jste u toho i přemýšlela?

0 0
možnosti
Foto

Nazývat hloupými voliče prof. Drahoše, tak pro fanklub notorického lháře a lumpa, který se svojí obskurní kremelskou partičkou okupuje už 5 let sídlo českých králů, ani neexistuje publikovatelný výraz...dle Vašeho příspěvku milá publicistko, jste obrovsky hloupá hlavně Vy!Rv (A to prosím považuji prof. Drahoše za nejhoršího možného kandidáta ze všech původních, vyjma Zemana)

7 2
možnosti
Foto

Byla-li debata ČT v Rudolfinu fraška, co potom byla debata na TV Prima? Jukněte do kruhů v obilí a dejte nám vědět, ju? Totiž, abyste rozuměla, opravdu nás moc zajímá, co si o tom myslí "mimozemšťané", paní "badatelko";-DR^;-D

7 3
možnosti
Foto

I29v46a56n 13M39a64r85e51k

27. 1. 2018 12:27

Málo smajlíkú p.Ábelovský, je to nepřesvědčivé, ale nedivím se, nervozita z výsledku volby vyvolá své, že?

2 0
možnosti
Foto

Jen jednu maličkost. Kdysi to řekl pan president, že je presidentem 10 milionů. A teď mu to prof. Drahoš hodil jako vtip. Jenže takový humor je pro Vás moc složitý.

Uvidíme, jak to dopadne, ale těch Zemanových 10 milionů? Uberte, nebojte se. A uberte dost. Rv

4 2
možnosti
Foto

I69v62a43n 75M60a10r92e96k

27. 1. 2018 12:25

Tak tak. p.Dvořáku. Došlo jen k malému omylu, kdy p.Drahoš špatně interpretoval slova ve scénáři, které mu předepsal p."dirigent" Horáček. ;-(

2 1
možnosti
JB

J82i26r51i 88B10o60r

27. 1. 2018 10:49

Po přečtení vašeho blogu jsem nabyl přesvědčení že nejen "sluníčkáři" jsou hloupí.

2 0
možnosti
Foto

paní Plíšková...tedy ještě jednou..-a ještě jednou pro toho úžasňáka mazače či administrátora,, co mi tohle smazal.

když čtu, že jste historička... opravdu mám pocit, že nejsou všechna písmena v tom slově poskládaná dobře - viz vaše zveličelá písmena... to nesvědčí o ničem jiném... a zadruhé, pokud poskládaná dobře jsou, žasnu ještě víc, že se z mrákot skládám... Protože pokud vy jako historička máte pocit, že zhlediska historie a jistých znaků, na nichž staví náš čerstvý revoluční čas - je přežitá morálka a lež nás posune a nebude drahá, že každý národ zkrátka neposouvají poněku více elity, tak pokud učíté historii tak, že hlouipý ten, co zastává morální principy, máte zapotřebí dávat elity do uvozovek...špulíte se s hloupými sluníčkáři , tak jste ...ano za to by mne zřejmě smazali znova, protože nemám v úmyslu nic měkčit.

16 2
možnosti
Foto

Radko, neplýtvejte šarmem. R^

9 0
možnosti
Foto

Utekla vam pointa a jeste se tim chlubite ;-D

5 0
možnosti
KN

Tyrkisova revoluce bylo heslo, ktere pouzil v kampani Fisher. Proc by to melo byt spojovano s Drahosem? To je tak, kdyz se nekdo nauci psat, ale cist uz ne.

2 1
možnosti
Foto

Nominace J. Drahoše je ze stejné "hutě" jako kdysi V. Havla. Stejné síly, které organizovaly demonstrace s červenými lístky, rozdávaných příchozím z jistých automobilů teď mobilizují voliče ke zvolení J. Drahoše. Nevím do jaké míry je J. D. slušný, ale před chvílí jsem dočetl MF Dnes, kde otiskly vyjádření jedné voličky M. Zemana, která J.D. nevolí právě proto, že ho zná z Akademie věd.

6 9
možnosti
MV

kdyz nevite, zjistujte a pak teprve piste,co jedna pani rikala

jedna pani od vedle u nas rikala, ze pristi leto k nam ze Dvora Kralove zavezou zirafy a ty budou spasat obecni louky, aby se o ne obec nemusela starat...

6 1
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik