Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ježíš - bytost z jiných moudřejších světů...

Uplynulo od jeho vtělení na Zemi více než 2000 let a pozemšťané jeho misi zde a poselství dosud nepochopili. Přišel z vyšších světů v době rozpínající se Říše římské - v době válek, vražd, násilí a výbojů. Lid ho miloval, kněží a boháči nenáviděli. Tělo Ježíšovo přibili na kříž, ideu lásky a vesmírných zákonů potlačovali a pronásledovali. Stoupence Ježíšovy věšeli na kříže a upalovali.

 

 

Státní systém dobyvačné Římské říše si posléze přivlastnil i víru jediného boha Ježíše Krista, přijal křesťanství za státní náboženství - aby ho lidé "mírné a nenásilné ovečky" poslouchali - a pod znamením kříže a záminkou šíření křesťanství Řím dál dobýval svět, a tak je tomu dosud...

Ježíš však je Vesmířan! Hvězda plující po obloze oznámila světu jeho neobvyklé zrození, k Betlému přispěchali i 3 králové přivítat Mesiáše, přišli se "dítěti" poklonit a přinesli mu dary.

Židovští vládcové i velekněží se obávali o svou moc a strojili úklady proti Ježíšovi. Nakonec ho za mrzký peníz zradil Jidáš, jeden z jeho učedníků. Ani Pilát - římský správce Judey - nechtěl na nátlak velekněží poslat Ježíše na kříž. Myl si ruce řka:"Já nejsem vinen krví tohoto!"

Řecký životopisec Židů, včetně Piláta Pontského, se nacházel v čase vzkříšení Krista blízko jeho hrobu, doprovázejíc jednoho z pomocníků Piláta. Sám byl silně proti Ježíši Kristu, myslel si, že jde o podvodníka šířícího bludy. A tak se šel v noci Vzkříšení podívat ke hrobu, aby se přesvědčil o své pravdě. Ale vše bylo jinak:

 "Blížili jsme se k hrobu, asi sto padesát kroků od něj jsme uviděli v matném světle časného úsvitu stráže u hrobu - dva lidé sedí, jiní leželi na zemi. Bylo velmi ticho, šli jsme pomalu, předešla nás stráž, pochodující k hrobu nahradit tu, která tam byla od večera. Pak se náhle velmi rozsvítilo, nemohli jsme přijít na to, odkud je ta záře. Ale brzy jsme uviděli, že přichází zvrchu od pohybujícího se světelného mraku. Světlo se přiblížilo k hrobu a nad zemí  se objevil člověk, jako by celý složený ze světla. Pak tam zahřmělo, jako by udeřil hrom, avšak ne v nebi, ale na zemi. Z úleku stráž u hrobu vykřikla hrůzou a pak upadla. V tomto okamžiku k hrobu, zprava od nás, cestou dolů scházela žena..

Náhle zvolala:
 Otevřeno! Otevřeno! V ten okamžik jsme uviděli, že opravdu, onen veliký kámen ležící na hrobě, jako by sám o sobě se zvedl a otevřel hrob. Velmi jsme se polekali. Pak za nějaký čas  světlo nad hrobem zmizelo a všechno bylo tak, jako obvykle. Když jsme pak přišli co nejblíže k hrobu, bylo zjištěno, že je prázdný, ač pohřbili ho jako člověka.“

Gormizy zachytil událost, ne tak, jak jsou ochotni vidět ji někteří z věřících ve vzkříšení, a je velmi neobvyklé, jak zachytil sled událostí. První letěl "zářící oblak", "sestoupil do hrobu," "nad zemí se objevil muž, jako by se celý skládal ze světla," a pak jen "velký kámen - vstal a otevřel hrob "a "všechno se stalo tak, jako obvykle "...

Fenomén příběhu s Ježíšem Kristem, je velmi podobný příběhům pamětníků, které vyzvedlo na palubu UFO s paprskem - i příběhu Henocha, dědečka Noemova, který byl též podobným způsobem "vzat na nebesa."

Vzpomeňme v den Vzkříšení na misi všech avatarů zrodivších se těle člověka a uvědomme si, že nejme výkvětem vesmíru, ale primitivní civilizací, nechápající vlastní historii a odkaz předků, kteří byli v kontaktu s těmito vyššími bytostmi a obraceli se na ně o rady, jak sděluje i Bible.

Vesmírné bytosti i nyní pomáhají usilovně Zemi i člověku, který však ztratil intuici, cit a lásku a pro svou pýchu a tíhnutí ke hmotě není schopen s nimi komunikovat a ochoten přijímat dary, jež mu jsou nabízeny,  vzdá-li se agrese a začne dodržovat vesmírné zákony.

I člověk je svou podstatou světelná vícedimenzionální bytost čekající na návrat do vyšších světů...

 

PS odpůrcům v diskuzi:

Jste též lid - volící cestu nejmenšího odporu a vlastních výhod - nic se za 2000 let nezměnilo. Jste schopni udržovat myslící a cítící v tlaku a nevědomosti neustále prostřednictvím církví a výchovy i vědy a školství.

Kosmos je jiný, než nám tvrdíte - je plný energie, jíž jsme součástí - a plný neuvěřitelně mnohotvárného života. Pokud to ti páprdové ve vědě a církvi opravdu nevědí, nemají tam dávno co dělat, neboť brzdí rozvoj společnosti. Významní světoví vědci o těchto skutečnostech informovali již před 100 lety.

Člověk i ostatní tvorové, bytosti i planety - má kolem hmotného těla rotující světelné torzní pole - schopné  i dálkové mimosmyslové komunikace. Na stejném principu fungují též mimozemské létající objekty.

Jen hlupáci si mohou myslet, že nás mohou stále prostřednictvím dezinformace ovládat - dnes to už opravdu neplatí...

 

 

Autor: Tonička Plíšková | sobota 30.3.2013 21:00 | karma článku: 18,40 | přečteno: 1341x
  • Další články autora

Tonička Plíšková

Perla Jesenicka - Černá Voda oslaví na jaře 730 let.

Krásná víla seděla na zelené louce pod Hradiskem u břehu Prudkého potoka a na bílé plátno vyšívala krajinu. A jak rychle chtěla mít obrázek hotový, píchla se jehličkou do prstíku - slzy vytrysklé z očí vytvořily nádherné rybníčky.

28.9.2019 v 21:22 | Karma: 17,36 | Přečteno: 434x | Diskuse| Olomouc

Tonička Plíšková

Voda, voda, voda, plyne...

Voda Života proudí vším živým na planetě. Potřebujeme ji k životu stejně jako energii plynoucí kolem nás i v nás. Rovnováha musí být ve všem. Žijeme na střeše světa. Voda od nás plyne do všech moří a do celého světa...

2.9.2019 v 17:54 | Karma: 17,57 | Přečteno: 367x | Diskuse| Média

Tonička Plíšková

Kruhy v obilí nemáme - neboť jsme si jich nevážili!

Na letošním setkání badatelů na Slovensku, to řekl známý slovenský odborník. Letos je to už tak i u nás v ČR. Ozdobena nádhernými tvary je celá Evropa! Nám nezbývá - než těšit se a doufat.Divní "odborníci"hovořili za národ i v ČT.

21.7.2019 v 0:24 | Karma: 20,93 | Přečteno: 905x | Diskuse| Média

Tonička Plíšková

Obrazce v polích

Objevují se každoročně po celé planetě, mají svá období i místa výskytu, letos si více než tradiční Anglii, oblíbily Francii, věnovaly jí celý červen, objevovaly se nové a další denně i vícekrát. Naším polím věnují 7.a 8.měsíc.

9.7.2019 v 14:48 | Karma: 22,12 | Přečteno: 1023x | Diskuse| Věda

Tonička Plíšková

2.červenec - Světový den UFO

Lidstvo se s ufíčky i mimozemskými bytostmi setkává od pradávna.Všechny dávné vyspělé pozemské civilizace byly s vesmírnými učiteli v kontaktu a uctívali je a popisovali jako svá božstva.Posvátné knihy i stavby doložily historii.

2.7.2019 v 8:42 | Karma: 16,98 | Přečteno: 351x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Z mrazu konečně do tepla. Už dnes bude 17 stupňů, o víkendu i přes 20

26. dubna 2024  8:21

Chlad a mráz zřejmě končí. Meteorologové avizují už na pátek teploty přes patnáct stupňů, o víkendu...

Ukrajinci dočasně stahují tanky Abrams. Jsou zranitelné při nasazení dronů

26. dubna 2024  8:01

Ukrajina dočasně stáhla z boje americké tanky Abrams M1A1, které se ukázaly být zranitelné při...

„Smrt režimu.“ Za nápis si má nezletilá ruská studentka odpykat 3,5 roku

26. dubna 2024  6:20

Ruský vojenský soud odsoudil žákyni desáté třídy, sedmnáctiletou Ljubov Lizunovovou ke 3,5 roku...

Zavolíme! Kandidáti do eurovoleb se utkají v debatě vysílané i studentům škol

26. dubna 2024  5:42

Šest kandidátů pro volby do Evropského parlamentu přijalo účast v debatě Zavolíme!, která bude...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik