Ztratily se hloupé ovce...

Začátek prosince překvapil - trochou deště, trochou mrazu - a stádo 30 000 ovcí zmizelo. Majdan se nekonal. Ani 1 500 sympatizujících oveček se neobjevilo! Hrstka beranů v čele s akademikem Putnou dorazila ku Hradu, aby pod taktovkou Kocába zabékla naposled Kde domov můj? Tolik smutku - tolik smutku! Zastávka v pražské kavárně na srocení stáda, udělení pokynů cizí ambasády a tažení pod vlajkami Ukrajiny a Tibetu začíná... Dlouhá cesta plná zimy, útrap a hladu čeká hloupé ovce. V srdci Evropy se jim nelíbilo, nevážily si dobrého bydla a své úrodné zemičky, národ se bez nich obejde, ať táhnou do světa na zkušenou.

 

Bohatí sponzoři chudnou - Ukrajina přijde draho i EU - rozdmychávači světových revolucí jsou na mizině, peněz na potravinovou pomoc lidem v utečeneckých táborech po celém světě se nedostává, hloupé ovce nedostanou nic, klíči bylo dávno odzvoněno, západ nás vyždímal jako celou východní Evropu, Chartistů už netřeba a žvástům "umělců" nikdo nevěří. Naivní studentíci s červenou kartou či bundou brzy poznají, že v hmotném světě musí řádně máknout, pečení holubi jim nepřilétnou do huby...

Doba Bursíků, Kocábů, Havlů a dalších - jimž létali pečení holubi do huby - je nenávratně pryč, vše je projedeno, propito, rozkradeno a vytunelováno. Nebudete to mít lehké! Náš český - Američan požaduje demokratická práva pro všechny - což znamená, že se brzy budete muset z vlastní země vystěhovat! Nebo budete živit rostoucí a nepracující populaci cikánů i všech utečenců z rozbombardovaných oblastí Ukrajiny, Asie a Afriky, kteří se nebudou umět přizpůsobit životu v této krajině? Nejhorší je, že se též zde už neumíte uživit! Po celý život jste seděli u televize a počítačů. Potraviny a polotovary umíte nakoupit v supermarketu. Získat z přírody je neumíte. Vše se může náhle změnit jako dnešní počasí - jak si počítačoví experti ( bez nefunkčního mobilu, počítače, elektroniky) poradíte???

Překvapilo nás trochu počasí - ledovka na silnicích, kolaps městské i vlakové dopravy - lidé uvízli večer na nádražích, mnozí s dětmi, bez možnosti dopravy domů. Nádražní haly studené, bez občerstvení, nocleh v hotelu pro rodinu s nízkými příjmy není reálný. Nečekaná změna počasí ukázala tvrdou reaitu! Dříve byli lidé ochotni si navzájem pomoci v tíživé situaci - vzali člověka domů, aby se ohřál, nechali ho přenocovat, nebo ho odvezli domů autem. Dnes nelze! Nevíte, na jakého prevíta narazíte. Mnohdy se nevyplatí ani pomoc známému člověku, ne tak neznámým lidem. Sem jsme to s úpadkem morálky za uplynulých 25 let dopracovali!

Kam to dotáhnete s červenými bundami  kartami, s Putny, Kocáby, Bursíky a Diensbierem - to netuším!

 

Martin Putna může nabídnout krátkodobý pobyt několika gayům a lesbám - nebo rovnou Pussy Riot - aby vystřízlivěl a vzdělával řádně studenty na Karlově univerzitě. Michal Kocáb má velké zkušenosti s ochranou nepřizpůsobivých občanů - může projevit soucítění a pozvat početnou rodinku na Vánoce? Možná by jich přišlo i více... Martin Bursík jistě oslaví Vánoce s celou americkou ambasádou - dluží jim za finanční podporu svou i zelených opravdu hodně. Ministr pro lidská práva Jiří Diensbier touží pozvat 10 000 uprchlíků  - nebude to mít snadné - jistě zajistí ubytování, zaměstnání, vzdělávání s předchozí výukou ČJ a přizpůsobením našim zákonům a právům i jejich povinnostem. Nebo je budete živit a šatit - červené bundy a karty - po celý svůj život jako nepřizpůsobivé???

 

 

                            Západní Evropa a USA žije po staletí z neštěstí celého světa :

                                    

                http://www.youtube.com/watch?v=z6IuT1N3Xww

 

                             EU je pouhou loutkou - a skutečná realita je stále tvrdší...
    

 

 

 

 

 

 

Autor: Tonička Plíšková | úterý 2.12.2014 18:07 | karma článku: 42,84 | přečteno: 4623x
  • Další články autora

Tonička Plíšková

Voda, voda, voda, plyne...

2.9.2019 v 17:54 | Karma: 17,57

Tonička Plíšková

Obrazce v polích

9.7.2019 v 14:48 | Karma: 22,11

Tonička Plíšková

8. března MDŽ

9.3.2019 v 21:52 | Karma: 18,26

Tonička Plíšková

Gratuluji ODS

9.10.2018 v 8:36 | Karma: 20,29

Tonička Plíšková

Volíme celý život

4.10.2018 v 0:25 | Karma: 11,26

Tonička Plíšková

ODS zaváhala

26.6.2018 v 6:10 | Karma: 35,73

Tonička Plíšková

ODS ztratila svou sílu a moc

22.4.2018 v 17:49 | Karma: 37,97
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik