Bude v parlamentu veselo?

Komedie, fraška, taškařice nebo veselohra? Zdá se, že se tam vejde vše. ČT zklamala ve svém programu i na Silvestra, opravdových komiků a legrace je málo. Poslanci v parlamentu nás rozesmějí víc. A je to život - premiéra ne hra.

Strnulých a domýšlivých egoistů i šašků už bylo na obrazovkách dost, kladečů věnců též. Více života místo umírání je třeba - na obrazovkách televizí i v parlamentu. Máme se prý lépe - život se mění a smích léčí.

Televizních kanálů je plno a není se na co nového dívat - neustálé vracení se do kruté a těžké minulosti lidstva. Neseme na svých bedrech dávné hříchy celého světa? Nebo upadlou společnost dneška?

Život je premiéra - máme se prý lépe než naši předkové - a o tom přece život je. Umět navázat na kulturu a znalosti našich předků a rozvíjet jejich odkaz pro další generace. Zachovat duchovní odkaz i naši vlast.

Pozvednout kulturu chování v parlamentu i životě celé společnosti je úkol nové doby. Český národ je předurčen pradávnými předky ke splnění velkého duchovního poslání ve středu Evropy.

 

         CHCE TO VŠAK ZÍSKAT ODVAHU, SÍLU DUCHA  A PRAVDU HUSOVU.

Autor: Tonička Plíšková | pátek 12.1.2018 10:18 | karma článku: 17,24 | přečteno: 490x