Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tonička

25. 10. 2011 10:37
Čas plyne rychle

a skutečnosti vědcům neznámé se otvírají...

0 0
možnosti
JB

baranka

25. 10. 2011 12:02
Re: Čas plyne rychle

Třeba to, že se nemůže dostat Země a Slunce s Galaktický střed do jedné roviny, protože střed naší Galaxie leží 8° pod Ekliptikou. Co můžeme připustit je, že Slunce protne Galaktickou rovinu což se během jednoho oběhu kolem středu naší Galaxie stává 4x, tak se to bohužel stát příští rok stát nemůže. Jen proto, že Slunce je od ní v současnosti 25 sv.let a při rychlosti 240 km/s to prostě nedokáže.

0 0
možnosti
P

pimpulin

25. 10. 2011 9:06
křemičitany

Milá Toničko! Píšete:"Křišťálové lebky jsou starodávné relikvie vyřezané z čistých křemičitých krystalů nebo z nefritů". To není možné, víte?

Křišťál je čistá forma obyčejného křemene, čili oxidu křemičitého (SiO2) a není to křemičitan.

Pojem křemičitý krystal je sám o sobě nesmysl. Asi jste myslela, že křišťálové lebky jsou vyřezané z čistých křemenných krystalů. Nefrit je pak sice křemičitan, ale rozhodně to není křišťál. Čili napsat že křišťálová lebka je z nefritu je úplný nesmysl svědčící o naprosté neznalosti problematiky. Jakobyste napsala, že dřevěná soška je vyřezaná z kamene.

A teď mi, Toničko, řekněte, když naděláte tolik zmatků v tak jednoduché větě operující s naprosto jasnými (ale Vámi nepochopenými) pojmy, jak pak mám věřit zbytku celého Vašeho článku???? Byla byste tedy tak hodná a mohla sem dát odkaz na opravdu PŮVODNÍ zdroj? Trošku pochybuju o tom, že by muzea vydala tak cenné originální relikvie nějakému sdružení lidí vydávajících se za potomky Mayů.

0 0
možnosti
P

pimpulin

25. 10. 2011 9:07
Re: křemičitany

No a putování do Los Angeles?? Mayové měli někdy něco společného s touto oblastí? :-)

0 0
možnosti

Tramp_007

25. 10. 2011 8:58
Proboha

Tonička má další téma.........

0 0
možnosti
FK

manilaman

25. 10. 2011 8:55
No, pekna pohadka, ale...

Prave pred tydnem jsem videl na National Geographic porad o tech lebkach. Bohuzel, ani jednomu vedci se nepodarilo vyloudit z lebek jedinou informaci, nebort tam zadna neni. Spise je jen zahada jak je kdo vyrobil a kdy.  Cili v lebkach neni naprosto nic. to je skutecnost. Jeden cinan ale dokazal udelat kopii, kdyz srovnali pod silnym mikroskopem povrch lebky originalni a copie, tak ten original byl jeste mnohem jemnejsi, pri tom Cinan uzival nejmodernejsi techniku lesteni. Na prvni pohloed ale obe vypadaly stejne, cili jen jak to kdo dokazal vyrobit, je hlavni otazka, jinak v nich neni nic. Uvazuje se ze snad aliens byly puvodni vyrobci teto hezke pamatky, tomu zase verim ja. Tim vam nechci rozbit vas clanek, ale porad byl dost podrobny, pouzili laser, pouzivali silne mikroskopy. Nic,.prazdno., Jenom lebka. Hezka, kristalova lebka.

0 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

25. 10. 2011 9:08
Re: No, pekna pohadka, ale...

Padělky, navíc vyrobené z dovezené suroviny. http://kareldrabek.blog.idnes.cz/c/73858/Chybi-vam-Detektor-Kristalove-lebky.html

1 0
možnosti

3lipy

25. 10. 2011 8:24
Toničko díky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik