Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Paní Plíšková, přijde mi to, že jste na tom šutru ležela moc dlouho, pomíchaly se Vám čakry. Jinak byste nemohla napsat tak zmatený a roztěkaný blog. Také nechápu, proč píšete, že evropská medicína se vyvíjí tak krátce, přeci musíte vědět, že to není pravda. Jen má tu smůlu, že pracuje viditelným a ověřitelným způsobem

12 1
možnosti

Evropská medicína se vyvíjí asi tak dlouho jako čínská, ale na rozdíl od ní se skutečně vyvíjí, neustrnula někde ve středověku. Čínská medicína např. předpokládá, že to, co má podobný tvar nějakému orgánu, bude tento orgán ovlivňovat. V Evropě to hlásal např. Paracelsus, ale už dávno se ukázalo, že je to mylný předpoklad. Číňané tomu věří stále, což má za následek třeba kritické ohrožení všech druhů nosorožců, neboť Číňané věří, že nosorožčí roh díky svému tvaru zvyšuje potenci.

8 0
možnosti
VK

8-ouffff. Na vás asi zapomněli.

12 0
možnosti
Foto

No oni rozdávají balvany jenom těm, co něco udělali v tom či onom "oboru", nejen prázdně mluví o všem, co jim zrovna přijde na mysl.

5 1
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik