Diskuse

ODS zaváhala

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

ODS však ztratila schopnost ocenit názorovou rivalitu - v níž roste nejen síla jedinců - ale i síla celé strany a společnosti.

Zdroj: https://pliskova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=668330

.

Za názorovou rivalitu se zpravidla považuje to, že je každý nějak názorově zakotvený a ve skupině má právo hájit své názory a argumentovat v jejich prospěch. A může se stát, že někdy převáží názor z jednoho křídla, jindy názor z druhého křídla.

Pokud je to tak, že sice jednou převáží takový názor a jindy názor naprosto opačný, ale je to jen tím, že nejvyšší šéf skupiny není názorově zakotvený a ostatní musí vždy sdílet jeho názor, je to něco jiného.

1 0
možnosti
Foto

Voliči ODS to většinou vidí jinak,preference jdou nahoru...ta estébákova komedie už přestává dost lidí bavit.Pokud se ODS zbaví toho kašpárka Klause ml. má šanci i na muj hlas....

12 0
možnosti
LH

Tak se těším na další blystive vítězství

3 0
možnosti
JH

J63a93n 74H91a89r34v63a71n

26. 6. 2018 7:57

ODS se vyžívá v roli ukřivděného děcka. Předseda - uplakánek, Němcová - profesionální plačka, ... ;-(

Jenom nevím proč je tam s nimi Klaus ml.

6 3
možnosti
Foto

Uplakánek...?To jste nikdy neslyšel Babiše?:-)Klaus ml. by se jistě lépe uplatnil jinde,to máte pravdu.Třeba u Okamury...;-);-)

6 2
možnosti
DR

Je to sice pěkné ale dva kvalitní kandidáti na vládní angažmá je přece jen trochu málo. Kdo dál? Fiala? Udženija? Němcová? Stanjura? To už je asi stejná "kvalitka" jako ta Malá.

Na jejich obranu je ovšem nutno říci že žádnou konkrétní a konstruktivní nabídku od ANO nikdy nedostali. Babišovo plácání přes média za nabídku nepovažuji.

1 0
možnosti
Foto

Dostali ji hned po volbách, ale to by Fiala nesměl být politický ťulpas a předem si zavřít cestu do vlády rádoby moralistním mudrováním, že "s Babišem nikdy". Nezlobte se na mě, ale tohle politik nedělá, nemůže totiž vědět, jaký "materiál" mu voliči přihrají do případné koalice. Vládnout si Babišem by nebyl žádný med, ale bylo by to rozhodně více, než bebíčkovské kňourání z opozičních lavic a plané slibování toho, co z pozice opoziční strany nejenom nemohou splnit, ale nejspíš jim to nedovolí ani přečíst na sněmovní schůzi.

2 10
možnosti
PK

No přece v opozici se přece získávají body, když poslouchám pana Fialu lituji, že jsem tuto stranu volil. Snad Piráti bude lepší varianta...

3 4
možnosti
RS

R12a75d28e13k 53S60e66m61a

26. 6. 2018 9:00

Piráti? to jste mě rozesmál. to je podobná směska, jako ANO, je jim chybí vůdce typu AB

1 0
možnosti
MB

Všechno má své tempo. Byť pomalu, okoukanost Hnutí Ano je zde - preference klesají. M. Zeman si skládá svou vládu prostřednictvím A. Babiše. I hrnek čerstvé kávy na stole pomalu stydne a vůně vyprchává ... :-)

3 1
možnosti
Foto

Nesouhlas , paní Toničko. S agentem Burešem a prapodivným ppMZ bych opravdu nedoporučoval spolupracovat. Jak píše o řádek níže p. Flaška - preference stoupají , byť pomalu a vhodná doba pro vstup do vlády přijde. Možná dříve , než to "zvonku vyzerá".

Národ lze klamat rok dva , ale napořád snad ne. Burešovy sliby jsou v podstatě nesplnitelné , vládu se možná ani nepodaří sestavit.

Tož - uvidíme.:-)

18 0
možnosti
PK

ODS už není schopna reprezentovat pravicovou politiku ....

1 3
možnosti
Foto

To je divné, že ODS pořád pomalu stoupají preference. Není na vaší úvaze něco špatně?

14 0
možnosti
PK

To je skutečně poznámka mimo džbán, v opozici stoupají vždy...;-O

3 2
možnosti
AM

A74d45a58m 39M75a66l62ý

26. 6. 2018 6:25

ODS promeškala příležitost se znemožnit před voliči už tím, že nevstoupila do vlády s trestněstíhaným estébákem ;-D

16 0
možnosti
NS

To je vážně divné, že ODS vykopla podivného zpěváka, ministra za ANO. Zpěvák sám měl z ODS vystoupit a to nejpozději ve chvíli, kdy vstoupil na kandidátku ANO. Alespon myslím, že každý člověk, který má alespon ponětí o tom, co byt i jen vzdáleně znamená slovo slušnost. Ale ANOisté, tento nový druh lidí, to je jiný level.

A Klaus, ten Burešův agent v ODS? Ten jen škodí, vykopnout dřív než bude pozdě. Jako s fotrem.

13 0
možnosti
PK

Klaus jr. rozhodně není strýček AB,ale jediný z ODS, který má skutečně relevantní názory a to speciálně v oblasti školství...

3 7
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik